Cap de setmana de victòries

Aquest cap de setmana el Pavelló Municipal de Sant Quirze ha estat testimoni de tres victòries dels equips sèniors. En primer lloc, el primer equip masculí es va enfrontar a l'Handbol Bordils en un partit complicat, però que es va resoldre amb victòria kiri per un gol. Més tard, el Sènior Masculí B va rebre al CH Sant Fost i també va aconseguir emportar-se els dos punts per un únic gol de diferència. I, finalment, diumenge al matí, les noies de Ricard Reig van plantar cara al Benidorm guanyant 27 a 25.

La primera part del partit corresponent a la vint-i-unena jornada de Primera Nacional entre l’Handbol Sant Quirze i el Bordils va ser complicada per l’equip de Rudi Reig, que no aconseguia acabar d’entrar al partit a causa de diferents errors en el joc. Això, va permetre a l’equip visitant mantenir-se per sobre en el marcador durant tota la primera part i marxar al descans 12 a 13.

A l’inici de la segona part, la dinàmica seguia sent la mateixa, ara bé, els dos minuts sobre Pol Salat seguits dels dos minuts a Gonzalo Romero, van posar en alerta als kiris que van aconseguir remuntar i situar-se a un gol per sobre en el minut 45 de partit. Els últims deu minuts foren favorables al Sant Quirze que, a poc a poc, es van anar desmarcant i quan faltaven cinc minuts van aconseguir el 25 a 22. No obstant això, una última empenta del Bordils va permetre a l’equip visitant acabar el partit 26 a 25.

El diumenge abans de començar la vintena jornada de Divisió d'Honor Plata entre l'Handbol Sant Quirze i el BM Benidorm es va llegir un comunicat reivindicatiu, perquè l'endemà -19 de febrer- se celebrava el dia contra la LGTBifòbia a l'esport. Durant la primera part, la superioritat de l’equip visitant, el BM Servigroup Benidorm, s’instaurà al pavelló gràcies al fet que en els primers deu minuts de partit, l'equip local només aconseguí marcar un gol de la mà d'Ane Crespo. A causa d’aquesta situació el tècnic local, Ricard Reig, va demanar el primer Time-Out del partit. Gràcies a aquesta acció les jugadores kiris es van posar les piles i van començar a encaixar els tirs que prèviament estaven fallant. Aquesta dinàmica va portar a una recuperació al marcador per part local i va generar que al minut 24 les visitants no tornessin a encaixar cap gol fins a la segona part. Quan faltaven 15 segons per acabar el primer parcial la central local, Carla Robles, va marcar un set metres que situà a les catalanes a un gol per sobre a l'electrònic (13 a 12).

Pel que fa a la segona part la tensió s'apoderà del pavelló i les visitants no tardaren a empatar el partit. La dinàmica d'un gol per sobre un gol per sota va estar present en gran part del segon parcial. L’emoció arribava quan, a falta de 5 minuts per acabar el partit el Benidorm s’estancà i està 4 minuts sense marcar, generant l'oportunitat a les kiris per anar-se’n del marcador. En els últims dos minuts les kiris s'animaren i intensificaren l’atac. Els dos últims gols culminants de Clara Moliner i Ivet Puig van permetre al Sant Quirze finalitzar el partit amb un 27 a 25 i emportar-se el dos punts.