DERROTA DEL SÈNIOR MASCULÍ PER LA MÍNIMA

Aquest diumenge 14 d’abril el Sènior Masculí ha rebut al Sant Vicenç en la vint-i-setena jornada de Primera Nacional. La primera part ha estat clarament favorable al Sant Quirze gràcies als atacs ben resolts, als llançaments efectius, una defensa molt difícil de penetrar i una porteria en molt bona forma. Els kiris marxaven al descans tranquils amb una superioritat clara de 15 a 9.

No obstant això, la cosa ha canviat durant la segona part on els jugadors de Rudi Reig s’han trobat un Sant Vicenç que sortia amb molta força i aprofitant els errors dels locals. En el minut 45 de partit, els jugadors visitants havien aconseguit retallar la distància en el marcador fins a situar-se a només quatre gols. Cinc minuts més tard, l’entrenador del Sant Vicenç ha demanat un temps mort que ha resultat molt efectiu, ja que en els dos minuts següents els visitants s’han posat a només dos gols de diferència. L’empat ha arribat passat el minut 57 de partit i uns dos minuts sobre Gonzalo Romero quan els kiris només tenien un gol d’avantatge ha sentenciat el partit que finalitzava amb un 24 a 25 a favor del Sant Vicenç.