DOBLE PARTIT, DOBLE VICTÒRIA

Aquest cap de setmana el pavelló va ser l’escenari de dues grans victòries: el Sènior Femení es va enfrontar a l’Handbol Gavà en la divuitena jornada de Divisió d’Honor Plata i el Masculí va jugar el derbi contra l’OAR Gràcia a Primera Nacional.

Inici del partit entre el Sènior Femení i l’Handbol Gavà amb superioritat local. Després que el rival perdés una bola, Ane Crespo va marcar el primer gol de partit. Els atacs ràpids i els contraatacs van permetre a l’equip local una superioritat de 5-2 al primer parcial. La distància al marcador es va mantenir fins als deu primers minuts i Carla Robles, central local, es va emportar la primera groga del partit. Gràcies a un temps mort demanat pel tècnic del Gavà, l’equip visitant va aconseguir retallar al marcador, posant-se a només un gol de distància. Una exclusió d’Anna Ros quan faltaven vuit minuts per acabar la primera part, va posar en perill la superioritat kiri. Tot i això, les jugadores locals aconseguien bascular la defensa i finalitzar la primera part 17 a 12.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera: superioritat local i pèrdues de pilota per part del visitant. No obstant això, un temps mort del Gavà va frenar l’avantatge local i, a partir de la pujada de la defensa del Gavà, aconseguiren retallar distàncies. D’aquesta manera, la intensitat i la tensió es va apoderar del Pavelló Municipal de Sant Quirze. Finalment, i quan faltaven dos minuts del final, la juvenil Ana Ros va encaixar dos gols fulminants per acabar el partit 30 a 26.

El derbi entre l’Handbol Sant Quirze i l’OAR Gràcia va ser vibrant des del primer minut de partit i ens va mantenir en tensió fins al final. El pavelló municipal de Sant Quirze estava ple, i tant el públic local com el visitant van animar als seus equips amb moltes ganes. L’inici de partit va ser favorable als kiris gràcies als llançaments efectius, a la bona defensa i a les parades de Capón. No obstant això, l’empat va arribar al minut 18, moment en què Rudi Reig demanava el primer temps mort. Minuts més tard, uns dos minuts sobre Robert Salvatella i un gol de fly de l’OAR va situar a l’equip sabadellenc per sobre en el marcador per primer cop en el partit, però aquest petit avantatge no durà gaire i els kiris aconseguien tornar a empatar abans de marxar al descans.

La igualtat va continuar present durant els primers minuts de la segona part, però l’OAR va sortir amb més força que el Sant Quirze i amb una defensa que va dificultar les coses a l'equip liderat per Rudi Reig. Al minut 15, l’OAR tornà a agafar avantatge i es va situar a dos gols per sobre en el marcador. La grada kiri, més motivada que mai, va animar als jugadors sense descans i això ajudà els jugadors a mantenir-se dins del partit en tot moment. En els últims cinc minuts de partit, l’empat seguia present. Després d’un partit emocionant, vibrant i molt tens tant dins com fora de la pista, els kiris es van emportar la victòria per tan sols un gol de diferència. Dos punts molt lluitats per part d’ambdós equips, però que es queden a casa.