EL SÈNIOR FEMENÍ CAU DAVANT L'EQUIP LÍDER

El passat dissabte dia nou, el Sènior Femení va rebre el líder de la categoria, l'handbol Mislata, en la jornada 22 de Divisió d'Honor Plata. L'inici va ser complicat per ambdós equips i el primer gol no va arribar fins a gairebé el minut tres de partit, en forma de penal favorable a l'equip visitant. La primera part es caracteritzà per un Mislata amb un joc ràpid, una defensa intensa i un atac resolutiu que els hi va permetre agafar l'avantatge del partit. En el minut 23 el tècnic local, Ricard Reig, demanà el primer temps mort per intentar frenar al Mislata, però no va ser possible i van arribar al descans 8 a 12.

La segona part començà molt més caòtica pel Sant Quirze i Ricard Reig va haver de demanar el segon temps mort en el minut 33 per una falta d'efectivitat a porteria. La superioritat de l'equip visitant va estar present durant tota la segona part i les jugadores kiri no aconseguien acabar d'entrar del tot en el partit. En el minut 42, Ricard Reig va demanar el tercer i últim temps mort per intentar canviar l'estratègia del partit, però l'avantatge i la superioritat del Mislata durant tot el partit va complicar la situació. Finalment, el partit va acabar 18 a 32.