EL SÈNIOR MASCULÍ S'EMPORTA ELS DOS PUNTS

Aquest diumenge el Sènior Masculí ha rebut al Sant Esteve de Palautordera en la vint-i-vuitena jornada de Primera Nacional. El primer gol del partit ha arribat passat els dos minuts de joc de la mà del jugador visitant Lluís Prat. L'inici ha estat complicat pels kiris, ja que, al minut vuit, perdien d'un gol: les pèrdues de pilotes i els errors han estat constants. No obstant això, l'Handbol Sant Quirze aviat ha fet un canvi de mentalitat que ha permès una circulació de pilota més àgil i dinàmica, cosa que portà com a conseqüència que al minut quinze l'electrònic se situés a 10-7. Els següents cinc minuts han sigut una mica més caòtics, l'equip visitant pressionava i la diferència començava a reduir-se. Així doncs, Rudi Reig, tècnic local, ha demanat el primer temps mort del partit en el minut 23 quan el marcador estava en empat. La falta de precisió davant de porteria ha estat molt present al final de la primera part que ha acabat amb empat a 16.

Pel que fa a la segona part, l'equip local ha sortit nerviós, la defensa s'accentuava i semblava que la intensitat que havia augmentat serviria per posar-se per davant al marcador. Però no ha sigut així, el partit al minut 40 es trobava 20 a 20. Els kiris no acabaven d'entrar al partit, i així doncs, la igualtat al marcador es mantenia fins als últims cinc minuts, on l'equip local ha començat a agafar avantatge a partir del segon temps mort demanat per Rudi Reig. El partit ha finalitzat amb un marcador de 31 a 27.