El sènior masculí s'emporta els dos punts davant la salle montcada

Un inici molt intens per part d’ambdós equips va fer que el marcador es mantingués igualat els primers 5 minuts de partit. Ara bé, els kiris van augmentar la intensitat i això va provocar que el tècnic visitant demanés el primer temps mort en el minut 11. No obstant això, petits errors comesos per l’equip local van dificultar que aquest pogués allunyar-se en el marcador. Minuts més tard, i després d’una primera part dominada per l’equip de Rudi Reig, el Sant Quirze va aconseguir desmarcar-se i finalitzar la primera part 17 a 12.

Després del descans, els kiris van sortir al camp amb la mateixa intensitat que ho havien fet els primers minuts del partit, però la Salle també. Al minut 45 va arribar l’empat a 21 i els ànims a la banqueta local baixaren considerablement. La Salle va saber aprofitar la desinflada dels kiris que van veure com l’equip visitant pressionava més del que ho havia fet fins aquell moment. La igualtat en el marcador es va mantenir fins als últims 5 minuts de partit on els jugadors de Rudi Reig van aconseguir imposar-se fins a la victòria final 29 a 27.