Victòria de BANQUETA del sènior MASCULÍ

Inici de la vint-i-cinquena jornada de Primera Nacional entre l’Handbol Sant Quirze i l’Handbol Molins molt caòtica per part dels jugadors kiris. El primer gol del partit l’encaixà el jugador visitant Joaquin Custodio, amb una finta al punt dèbil des del lateral. Nou minuts va ser el que van tardar els jugadors de Rudi Reig en marcar el primer gol de la mà de Ricard Reig en un set metres. Després de l’inici desastrós, en els primers deu minuts el marcador se situava 1 a 6. Gràcies a aquest cop de realitat els jugadors locals van començar a intensificar l’atac. Les penetracions de Marc Puig i les encaixades del pivot Ricard Reig van ser essencials per començar la remuntada, ja que els següents parcials van començar a ser positius pels kiris. Quan falten deu minuts per acabar la primera part, Rudi Reig, tècnic local, demanà el primer temps mort del partit quan se situaven a només un gol per empatar. Aquesta aturada del partit va servir a l'Handbol Sant Quirze per reestructurar la defensa, intensificar-la i augmentar el marcador a partir de contraatacs. La dinàmica donà un tomb i la superioritat passà a ser dels kiris: la primera part finalitzà 15 a 10.

La defensa de l'Handbol Sant Quirze en la segona part no deixava encaixar gols als visitants: les sortides als imparells i les faltes en atac van estar crucials per poder augmentar la diferència al marcador. L'actitud de la graderia visitant disminuïa a mesura que passaven els minuts i els jugadors no donaven més de si mateixos. En canvi, gràcies a l'ajuda dels jugadors del sènior B, els kiris van poder rotar i descansar, donant el millor d'ells mateixos: contraatacs espectaculars i atacs en profunditat que deixaven al públic sorprès. Així doncs, després de tindre els gols del partit força repartits en els jugadors, l'electrònic deixava un resultat de 38-24.