VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ PER LA MÍNIMA

El Sènior Masculí va rebre al Sant Martí Adrianenc per jugar la jornada vint-i-tres de Primera Nacional. Marc Puig va anotar el primer gol del partit i l'equip visitant no va estrenar el marcador fins passat el minut 3. Durant la primera part els kiris van estar lleugerament superiors, però no aconseguien desmarcar-se prou per jugar amb tranquil·litat. Els últims cinc minuts abans de marxar al descans, la cosa es va complicar per l'equip local que va veure com el Sant Martí Adrianenc se situava a només un gol per sota en el minut 29. No obstant això, el Sant Quirze es va mantenir en el partit i la primera part finalitzà 21 a 18.

L'inici de la segona part fou favorable a l'equip visitant, que va aconseguir l'empat en el minut 35 de partit. Els jugadors del Sant Martí van dificultar molt les coses al Sant Quirze que anava perdent força a mesura que la part avançava. Ara bé, com és habitual, els jugadors de Rudi Reig no van donar el partit per finalitzat en cap moment i gràcies a pujar la intensitat en el tram final, van aconseguir la victòria per la mínima 37 a 36.